63520299_NPDHV_Actielogo_Wij_ondersteunen_L.resize-x.png

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bettink Regeltechniek en MVO

De regeltechniek die door Bettink Regeltechniek wordt toegepast is voorzien in de meest moderne technieken waardoor installaties op een efficiënte en daardoor energievriendelijke manier worden aangestuurd.

Ook worden installaties zodanig aangestuurd dat er geen energieverspilling plaatsvindt.
Een belangrijk onderdeel van de toegepaste regeltechniek is de mogelijkheid om installaties te visualiseren. Middels deze visualisatie en de mogelijkheden om trendgegevens van langere termijn op te slaan maakt het energieverbruik van de installaties inzichtelijk.
Toepassen van deze moderne regeltechniek leidt tot een beter besef van energieverbruik.
 

Parallel aan de inzet van deze slimme en moderne regeltechniek van Bettink Regeltechniek is er de gedachte van “bewust omgaan met energie” en daardoor het behoud en het verbeteren van de natuur. Natuur te behouden en daar waar mogelijk te verbeteren past in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Bettink Regeltechniek.
Vandaar dat het een passend partnership is om vanuit Bettink Regeltechniek het Nationale Park De Hoge Veluwe te ondersteunen met behouden, verzorgen en verbeteren van de natuur in het Park. Naast de natuur in Het Park zijn er ook de educatieve voorzieningen die door Bettink Regeltechniek worden ondersteund. In het Museonder is er bijvoorbeeld een expositie wat een verrassend beeld geeft van de dierenwereld onder het aardoppervlak.
Vanuit Bettink Regeltechniek wordt gewerkt aan duurzaam gebruik van energie door middel van het toepassen van hoogstaande technieken naast het financieel en daardoor duurzaam ondersteunen van de natuur in het Nationale Park De Hoge Veluwe.

webimage-AB79A831-FDEB-4816-8AD0785B45D40008.resize-800x.jpg

Goed geregeld

 

met Bettink

begeli.resize-x

Begeleiding en advies

vel-icon.resize-x

Veilig & betrouwbaar