Kantoren

Diensten

Webeasy dealer

Wij zijn officieel dealer van Webeasy apparatuur. Webeasy ontwikkelt software en hardware voor het besturen en bewaken van gebouw-gebonden installaties. Want bij gebouwen gaat het altijd om beheersing. Eén manier om alle installaties in uw gebouw te kunnen benaderen, besturen en beheren. Ongeacht welk merk, ongeacht waar u bent en ongeacht welk moment van de dag. Vanuit elke webbrowser, tablet of smartphone. Het kan met Webeasy!

Wij kunnen alle techniek in een gebouw aansturen. Met eigen producten, producten van derden of een combinatie daarvan. Alle software is ontwikkeld op basis van het Niagara Framework, de wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering.

Voor een overzicht van de producten kijkt u op Webeasy.nl

_DSC8367

Dat gaan we regelen!

Wij kunnen voor u software produceren naar uw wens voor onze geleverde producten of door derden geleverde producten. Het produceren van de software wordt gedaan via een regeltechnische omschrijving welke door ons kan worden gemaakt of door derden wordt aangeleverd. Eventueel kan er een FAT (Factory Acceptance Test) of een SAT (Site Acceptance Test) uitgevoerd worden.  De door ons geproduceerde software wordt door onszelf in bedrijf gesteld en getest.

Tevens kunnen we u van dienst zijn voor het inbedrijfstellen van door derden geproduceerde software.

_DSC8207

Goed geregeld

 

met Bettink

begeli.resize-x

Begeleiding en advies

vel-icon.resize-x

Veilig & betrouwbaar